Derfor skal du vælge Jax Wax

Om Jax Wax

Jax Wax er en australsk virksomhed, der fremstiller et udvalg af Jax Wax Australia voks, som bruges i saloner over hele Australien og eksporteres til et stadigt større antal lande verden over.

Fra begyndelsen har deres fokus været på at støtte saloner ved at levere fremragende produkter fremstillet i Australien. Det er deres mening, at de bør støtte de industrier, der støtter dem, ved at fremstille kvalitetsprodukter, der er lette at bruge og tilbyder fremragende resultater. Alle deres produkter virker første gang – hver gang –  dufter forførende, er attraktivt indpakket.

Derfor skal du vælge Jax Wax (tidl. Adam&Eve)

Skal du købe produkter til voksbehandling, er du naturligvis interesseret i at finde de bedste produkter til formålet. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge at købe produkter fra Jax Wax eller andre steder, kan du læse alt om fordelene ved at vælge Jax Wax.

• Fremstillet i Australien udelukkende med ingredienser af højeste kvalitet
• Ikke testet på dyr
• Veganvenlig
• Fri for palmeolie & parabener
• Fremragende formler udviklet til alle hårtyper og alle former for terapier
• Spændende farver og tiltrækkende dufte
• Australske æteriske olier, fuld valuta for pengene
• Voksperler, lette at hælde ved opvarmning, superfin strimmelvoks
• Fokus på hårfjerning, nænsom for huden.
• Forskellige voksprodukter til brug før og efter behandling.

Jax Wax sikrer kvalitet for alle pengene

Køber du produkter fra Jax Wax, vil du blive præsenteret for den højeste kvalitet. Selvom kvaliteten er høj, kan du erhverve produkterne til fordelagtige priser. Det vil altså sige, at du får kvalitet for alle pengene, hvilket selvfølgelig bør have en vis indflydelse på din beslutning.

Produkterne fra Jax Wax er fremstillet i Australien, hvor der er blevet anvendt æteriske olier og kvalitetsingredienser. Alle produkter er desuden blevet kvalitetstestet, før de har forladt produktionen og er blevet sendt ud til forhandlere i hele verden. 

Jax Wax produkter er nemme at håndtere

Tester du produkter fra både Jax Wax eller en anden leverandør, vil du højst sandsynligt indse, at det er nemmest at håndtere produkter fra Jax Wax Det hænger naturligt sammen med, at produkterne er tilegnet både nybegyndere, erfarne og øvede, som ånder og lever for voksbehandling. 

Skal man arbejde med voksbehandling hver dag, er det altafgørende, at man har nogle gode redskaber til sit arbejde. Jax Wax er et skridt foran, når det handler om brugervenlighed. Det er ikke nødvendigt at bruge flere timer på at læse en manual, da produkterne er nemme at gå til. 

Jax Wax kontra de andre – Hvem er den bedste?

Det er naturligvis en smagssag, om man vil foretrække Jax Wax eller et andet voksprodukt. Vi vil ikke desto mindre anbefale dig at teste vores produkter, da vi kan stå hundrede procent inde for produkterne, hvad angår både kvalitet, holdbarhed og sundhed. 

Det er ikke helt ubegrundet, at Jax Wax hurtigt er blevet et kendt og eftertragtet mærke på det danske marked. Vi vil lade dig drage dine egne konklusioner, da valget ene og alene er dit. Er du overbevist om, at Jax Wax produkter er de bedste, kan du købe de ønskede produkter allerede i dag. Vores webshop har åbent døgnet rundt, og vi svarer gerne på de spørgsmål, som du sidder tilbage med. 

Interesseret i Jax Wax produkter? Opret en konto her og se priser.