Kursus/Træning

Jeg tilbyder kurser i voksbehandlinger, træning i Jax Wax voksprodukter, samt produktforståelse.

Man kan vælge 3 timer eller 4 timer eller 5 timer.

  • 3 timer 3000 inkl moms 
  • 4 timer 4000 inkl moms 
  • 5 timer 5000 inkl moms
  • Er i mere end 2 personer er prisen en anden.
  • Der tillægges kørsel til priserne, kørselsprisen aftales individuelt

Voksbehandling kursus er tilegnet dig, der drømmer om at mestre voksbehandling på et højt – og professionelt plan. Vil du leve af at vokse dine kunder i din klinik, kan du med fordel tilmelde dig et kursus, hvor du så at sige bliver uddannet i voksbehandling. 

Vil du gerne tilbyde voksbehandling til dine kunder, men har du ikke de rigtige kompetencer, vil et kursus være mere end oplagt. Tilmelder du dig et af mine kurser, kan du lære alt, hvad der er værd at vide om voksbehandling. 

Jeg sørger for, at du bliver introduceret for de mest relevante teknikker, som du kan tage i brug i din klinik. Det er ikke et krav, at du er uddannet kosmetolog eller har mange års erhvervsfaring. Du kan helt sikkert blive dygtig til voksbehandling, hvis du blot er villig til at gøre en indsats og er lærerem. 

Skal du have noget ud af et voksbehandling kursus, fortjener du naturligvis den bedste læremester, og det er her, hvor jeg kommer ind i billedet. Jeg har arbejdet i branchen i mange år, og jeg er dygtig til at lære fra mig.

Book et voksbehandling kursus 

Søger du træning og undervisning i voksbehandling, kan du med fordel booke et kursus. Det er op til dig, om du vil besøge mig, eller om jeg skal lægge vejen forbi din klinik. Er du i tvivl om, hvad et voksbehandling kursus rent faktisk indebærer, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til mig. Jeg giver dig gerne en kort introduktion til, hvad du kan forvente at lære på et kursus. 

Skal du blive en ørn til voksbehandling, kan jeg anbefale dig at booke et voksbehandling kursus á 3 eller 4 timer 5 timer. Du finder priserne længere oppe på denne side, hvor du også kan læse om, hvad du kan lære på 3 timer kontra 4 timer samt 5 timer.

Inden for de 3 timer kan jeg lærer dig træning i intim voks.

Inden for de 4 timer kan jeg nå af lære dig, ben,bikini,axil,ansigt.

Inden for de 5 timer kan jeg nå at lærer dig, ben,axil,ansigt, bikini, ryg

Tager også ud på skoler og holder kurser.

Ønsker man et besøg af mig i jeres klinik, eller i kan besøge mig, 

Så tilbyder jeg af komme og vise hvad det er voksen kan, så kan i sætte en times tid af, og i kan lege med voksen og få en ide om hvilke produkter jeg tilbyder.

Har du Jax Wax produkter – så træner vi også dig!

Man har måske mine produkter i forvejen og trænger til en opfriskning, eller i har måske fået nye ansatte der ikke kender voksen, så kan i trække min ind og være med en times tid i jeres klinik.

Send mig en mail eller ring mig op, hvis du er interesseret i et kursus.